Home /  Route

Route
Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Auxzenze BV is op loopafstand van het NS-station gelegen. Treinen naar Zutphen vertrekken vanuit: Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Hengelo. Als u in Zutphen het NS-Station aan de achterzijde verlaat, slaat u rechts af de Havenstraat op. U blijft de weg (rechtdoor) volgen, deze gaat over in Dreef en vervolgens de Pollaan tot aan de rotonde. Hier slaat u (driekwart) linksaf de Industrieweg op. Auxzenze BV bevindt zich in het pand aan uw linkerhand. Er stopt ook een bus voor het pand lijn 81 en 84.

Auto

Komend via de A1 (Amsterdam, Amersfoort):
Rij de A1 af richting Apeldoorn, neem de afslag Voorst/Zutphen. Rij richting Zutphen. In Zutphen bij de eerste verkeerslichten linksaf de oude IJsselbrug over. Direct over de brug bij de verkeerslichten rechtsaf. Direct rechtsaf bij de volgende verkeerslichten. U bevindt zich op de Havenstraat, deze gaat over in Dreef en vervolgens Pollaan. Op de rotonde slaat u (driekwart) linksaf de Industrieweg op. Auxzenze BV bevindt zich in het pand ‘Hof van Zutphen’ aan uw linkerhand. Auxzenze BV heeft voor bezoekers een aantal parkeerplaatsen voor het pand gereserveerd.

Komend via de A12 (Utrecht, Nijmegen):
Rij richting Arnhem. Op het verkeersplein Velperbroek neem de afslag Zutphen (A348/N348). Houdt de richting Zutphen aan (vlak voor de nieuwe IJsselbrug bij de rotonde rechtsaf richting Zutphen “De Hoven”). In Zutphen bij de verkeerslichten rechtdoor de oude IJsselbrug over. Direct over de brug bij de verkeerslichten rechtsaf. Direct rechtsaf bij de volgende verkeerslichten. U bevindt zich op de Havenstraat, deze gaat over in Dreef en vervolgens Pollaan. Op de rotonde slaat u (driekwart) linksaf de Industrieweg op. Auxzenze BV bevindt zich in het pand ‘Hof van Zutphen’ aan uw linkerhand. Auxzenze BV heeft voor bezoekers een aantal parkeerplaatsen voor het pand gereserveerd.

Komend via de A1 (Enschede, Deventer):
Deventer A1 -> N348 via de rondweg (Eefde – Zutphen Noord) richting Zutphen: 1e verkeerslicht rechtdoor, 1e rotonde rechtsaf (Pollaan), vervolgens de volgende rotonde rechtsaf (Industrieweg). Auxzenze BV bevindt zich in het pand ‘Hof van Zutphen’ aan uw linkerhand. Auxzenze BV heeft voor bezoekers een aantal parkeerplaatsen voor het pand gereserveerd.