Proactief

Wij denken graag met u mee over de meest efficiënte oplossingen voor uw ICT. Dankzij onze proactieve houding bent u up-to-date.

Vooruitstrevend

De techniek staat nooit stil en Auxzenze ook niet. We willen dan ook altijd voorop lopen als het om ontwikkelingen in de branche gaat.

Ervaren

Onze specialisten hebben zoveel ervaring in de ICT dat we nog nooit een probleem niet hebben kunnen oplossen. Daag ons uit.

Betrouwbaar

Datacenter op Nederlandse bodem, de allerbeste beveiliging, goed bereikbare helpdesk… Zowel op onze systemen als op onze specialisten kunt u vertrouwen.

AVG in 500 woorden

AVG in 500 woorden

Handige weetjes die u snel vooruit kunnen helpen

Houdt u, behalve van uw eigen personeel, ook nog andere persoonsgegevens bij die vallen onder de huidige Europese wetgeving voor bescherming van persoonsgegevens, of kortweg AVG? Dan loopt u kans dat u benaderd...

Mobility

Mobility staat in 2018 bij menig IT-manager en CIO op de agenda.

Hoewel het onderwerp al langer op de agenda staat, worstelen veel organisaties nog altijd met hoe ze dit moeten aanpakken. Wij helpen u daarbij graag. Mobility is overigens meer...

ShareFile van Citrix

Populariteit ShareFile blijft toenemen

Met steeds strengere eisen rondom privacy en digitale veiligheid merken wij dat veel organisaties kiezen voor onze ShareFile oplossing. Zeker nu de meldplicht datalekken is ingetreden kiest men ervoor om data op een veilige manier overal beschikbaar...

WiFi

WiFi is gemeengoed geworden en wordt meestal gebruikt om op een locatie internet aan te bieden.

Smartphones, tablets of laptops, maar ook pc’s maken vaak gebruik van zo’n WiFi netwerk. Gebruikers van een openbaar WiFi netwerk lopen echter grote risico’s. Wat kan...

Cybercrime

Niet OF, maar wanneer/hoelang

Tegenwoordig is het niet meer de vraag of je gehackt bent, maar hoelang je al gehackt bent. De dreiging van Cybercrime wordt alleen maar groter. De hoeveelheid aan data groeit substantieel en daarmee ook de kans op infectie. Daarbij...

IoT

Internet of Things

The Internet of Things (IoT). Deze term kom je tegenwoordig overal tegen, al bestaat de term al sinds 1999. Maar wat is het eigenlijk? Mensen maken gebruik van internet om informatie te vinden. Alledaagse apparaten zijn ook steeds vaker...
Deel deze pagina op social media!

Handige weetjes die u snel vooruit kunnen helpen

Houdt u, behalve van uw eigen personeel, ook nog andere persoonsgegevens bij die vallen onder de huidige Europese wetgeving voor bescherming van persoonsgegevens, of kortweg AVG? Dan loopt u kans dat u benaderd wordt door één van de wettige vertegenwoordigers. Heeft uw ICT afdeling die gegevens veilig voor u opgeborgen en gezekerd? Want het antwoord op die vraag kan van cruciaal belang zijn voor uw verkoopproces en financieel proces, los van de diverse andere risico’s die u als onderneming loopt.

Wat zijn snelle en handige weetjes die u snel vooruit kunnen helpen?

Als eerste is een snelle inventarisatie belangrijk. Dit houdt in dat er wordt bekeken wat, waar, hoe, hoe lang en door wie er binnen uw organisatie persoonsgegevens worden bewaard. De volgende vragen en antwoorden helpen daarbij:

 • Mag uw organisatie persoonsgegevens verwerken en hoe stel ik dat vast? De Autoriteit Persoonsgegevens geeft daar duidelijke antwoorden op die u kunt vinden via deze link.
 • Hoe, waar en hoe lang registreert en bewaart uw organisatie die informatie? Zijn dat behalve de personeelsafdeling en de boekhouding ook andere afdelingen, zoals sales, commercie, de helpdesk, consultancy of de afdeling projecten?
 • Bewaren de betreffende afdelingen de informatie in papieren dossiers, digitaal of allebei? In een databestand, op USB, op privé computers, bij externe leveranciers of in de Cloud? En zijn deze gegevens versleuteld of niet versleuteld, beschermd of onbeschermd?
 • Hoe wordt informatie verwijderd en is dat dan permanent? Wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een eigen papierversnipperaar of een ingehuurd bedrijf? Kan het ICT personeel bij alle persoonsgegevens en kunnen ze deze permanent verwijderen? Is dit ook al eens door een onafhankelijke partij gecontroleerd?

Daarnaast is het belangrijk dat er een bedrijfsbeleid bestaat dat door de directie is goedgekeurd én wordt opgevolgd. Dit beleid moet ook bij alle afdelingen bekend zijn.

Als derde moeten zowel de inventarisatie, het beleid als alle vervolgstappen overzichtelijk en duidelijk gedocumenteerd zijn, zodat een eventuele audit geen verrassingen met zich meebrengt. Hierbij kan de afdeling ICT een belangrijke rol spelen, wanneer dit voor een groot gedeelte geautomatiseerd wordt in een periodiek schema, over het hele bedrijf.

Als vierde moet het hele proces van bescherming van persoonsgegevens en mogelijk andere informatie op een goede maar eenvoudig controleerbare manier worden beheerd. Op deze manier wordt duidelijk welke afdelingen voor welke procesonderdelen van de verwerking verantwoordelijk zijn, zodat ze daarop aangesproken kunnen worden.

Op de vijfde plaats moeten alle risico’s die hier betrekking op hebben – of dat nu het risico op imagoschade is of het risico op klantverlies – geïnventariseerd, beoordeeld, afgeschermd en beperkt worden. Hierbij gaat het om zowel persoonlijke risico’s als bedrijfskritieke risico’s. Omdat veel informatie digitaal verwerkt wordt, zal dit samengaan met intensieve betrokkenheid en ondersteuning van uw ICT afdeling.

Op de zesde plaats moeten alle aspecten die te maken hebben met alle vormen van communicatie, (opnieuw) geïnventariseerd, onderzocht en getoetst worden. Dit kan betekenen dat er nieuwe vormen van communicatie moeten worden ingezet, of dat communicatie via andere kanalen moet lopen. Vervolgens moet dit ook optimaal hanteerbaar en inzetbaar worden gemaakt.

En ten slotte is het belangrijk dat u regelmatig op de hoogte wordt gesteld, omdat dit dynamische processen zijn en onderhevig aan veel externe invloeden (zoals maatschappelijke gebeurtenissen, sociale media, internet, jurisprudentie en incidenten). Op de hoogte blijven kan door middel van duidelijke rapportage over wat er speelt, of er statuswijzigingen zijn, of u beschermd bent en of u maatregelen moet nemen om omzetverlies of andere financiële malaise te voorkomen of om de organisatie daar beter tegen te beschermen.

Bovenstaande stappen en vragen zijn de meest belangrijke dingen waar u als bedrijf aan moet voldoen. Meer weten over concrete vervolgstappen? Vraag het onze Security Officer.

Kijk ook eens naar onze 11 praktische tips en adviezen inzake AVG

(auteur Douglas Robbemond, Security Officer)

Mobility staat in 2018 bij menig IT-manager en CIO op de agenda.

Hoewel het onderwerp al langer op de agenda staat, worstelen veel organisaties nog altijd met hoe ze dit moeten aanpakken. Wij helpen u daarbij graag. Mobility is overigens meer dan werken op een tablet of smartphone. Robuuste beveiligingsoplossingen voor apparaten die aan het corporate netwerk worden gekoppeld zijn daarbij onmisbaar.

auxzenze

Drie aandachtspunten

‘Gaan we mobiel werken?’ is al door de meeste organisaties positief beantwoord. Nu is men op zoek naar: hoe gaan we dat doen? Waar moeten we op letten?
Voordat u overgaat tot implementatie van een dergelijke oplossing zult u eerst drie vragen moeten beantwoorden.

Wat bereiken?

De eerste vraag is wat wilt u met mobiel werken bereiken? Vaak ligt het antwoord op terreinen als beter gemotiveerde medewerkers, flexibiliteit en kostenbesparingen. Dat betekent dat u zo min mogelijk drempels moet opwerpen en dat u de gebruikerservaring moet laten aansluiten bij wat een specifieke medewerker nodig heeft om zijn of haar werk goed te doen.

Wie, wat, welke?

De tweede vraag is: Wie mag welke informatie vanaf welke plek bekijken en met welk apparaat (device)? Ook moet worden beslist welke apparaten welke rechten krijgen. Zo kunt u instellen dat bepaalde data of bepaalde applicaties niet benaderd mogen worden met een privéapparaat.

Rechten?

En tot slot is het belangrijk vast te leggen wie welke rechten heeft. Welke medewerkers mogen welke informatie inzien en/of wijzigen? Daarbij is het ook belangrijk of die medewerkers met een eigen apparaat werken, of dat ze een toestel gebruiken dat door de werkgever is verstrekt en wordt beheerd.

Enterprise Mobility platform

Bedenk welke techniek nodig is om de gekozen strategische aanpak te realiseren. U kunt daarbij kiezen voor best-of-breed-oplossingen, zo lang die maar goed op elkaar aansluiten en het beheer overzichtelijk blijft Een betere keuze is een geïntegreerd Enterprise Mobility platform dat alle aandachtspunten in zich verenigt.

De vijf belangrijke onderdelen van zo’n platform:

 • MDM (Mobile Device Management), om devices op afstand te beheren en eventueel te wissen in geval van verlies of diefstal;
 • MAM (Mobile Application Management), alle zakelijke applicaties op afstand via een pushmechanisme toe te voegen, te verwijderen of te updaten;
 • Een oplossing om bestanden op een veilige manier te delen, zodat men niet in de verleiding komt om Dropbox te gebruiken;
 • Follow me, waarbij data je volgt naar een andere locatie/device zonder dat je alle applicaties weer opnieuw moet opstarten;
 • Een virtuele werkplek zodat medewerkers op ieder apparaat – of het nu een iPad of een Windows PC is – dezelfde gebruikerservaring hebben.

Kortom, een strategische keus om mobiel werken te ondersteunen behelst veel meer dan beslissen voor Bring of Choose Your Own Device.

Wilt u meer weten over mobility en hoe u dit in kunt zetten in uw organisatie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 088-5585250 of via info@auxzenze.nl

<<Terug

Populariteit ShareFile blijft toenemen

Met steeds strengere eisen rondom privacy en digitale veiligheid merken wij dat veel organisaties kiezen voor onze ShareFile oplossing. Zeker nu de meldplicht datalekken is ingetreden kiest men ervoor om data op een veilige manier overal beschikbaar te hebben.

auxzenze

ShareFile Enterprise van Citrix is een follow-me data-oplossing voor ondernemingen die voldoet aan de mobiliteits- en samenwerkingsbehoefte van alle gebruikers. Bestanden uitwisselen, opslaan, synchroniseren en beveiligen op elk apparaat, overal. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner ziet ShareFile Enterprise van Citrix als toonaangevend voor File Sync and Sharing.

Trends als bring-your-own-device (BYOD) vragen steeds meer van de IT-organisatie. Gebruikers maken steeds vaker gebruik van onbeveiligde clouddiensten om toegang te krijgen tot hun gegevens en bestanden op al hun apparaten en de mogelijkheid om die bestanden te delen met anderen. Om de IT-organisatie te helpen controle te krijgen heeft Citrix ShareFile gecreëerd – een hoogwaardige, door IT beheerde follow-me datadienst voor ondernemingen.
ShareFile biedt IT de mogelijkheid om vertrouwelijke, zakelijke gegevens te beheren terwijl het voldoet aan de mobiele behoeften van gebruikers en de behoeften om samen te kunnen werken.

Citrix ShareFile Enterprise is een veilige en robuuste follow-me data-oplossing waarmee gebruikers bestanden kunnen delen met iedereen en ze kunnen synchroniseren tussen al hun apparaten. ShareFile integreert met workflow hulpmiddelen, zoals Microsoft Outlook. ShareFile biedt, anders dan consumentenoplossingen om bestanden mee te synchroniseren en te delen, een beheer- en controlefunctionaliteit waarmee de IT-organisatie een veilige dienst kan aanbieden en zakelijke gegevens kan opslaan op gewenste locaties en hiermee voldoen aan zakelijke beleidsregels en compliance vereisten.

Gebruikers hebben toegang tot al hun gegevens en kunnen deze synchroniseren vanaf elk apparaat. Deze gegevens kunnen zij veilig delen met mensen zowel binnen als buiten de organisatie (derden en klanten) om zo gemakkelijk samen te kunnen werken en de productiviteit te verbeteren.

Integratie met Microsoft Active Directory maakt het verstrekken en weer stopzetten van de follow-me datadienst eenvoudig.
Met offline toegang kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun gegevens en deze onderweg bewerken zonder de workflow te onderbreken of de productiviteit te verminderen. Met ShareFile kunnen gebruikers hun bestanden bekijken, synchroniseren en bewerken wanneer ze wisselen tussen apparaten. Met de integratie krijgen de gebruikers toegang tot al hun gegevens vanaf elk apparaat.

Belangrijke voordelen:

 • Stelt gebruikers in staat om direct toegang te krijgen tot gegevens en deze te synchroniseren tussen al hun apparaten;
 • Verbetert de samenwerking en bedrijfsproductiviteit door op een veilige manier bestanden te delen met mensen binnen en buiten de organisatie;
 • Voldoet aan zakelijke beveiligings- en compliance normen voor gegevens via een veilige dienst die de flexibiliteit biedt om gegevens op te slaan op de locatie of daarbuiten, of beide;
 • Is naadloos is geïntegreerd met de bestaande IT-omgeving;
 • Met on-demand synchronisatie kunnen gebruikers al hun bestanden en folder blijven bekijken binnen hun werkplek, net zoals ze dat momenteel doen. Bestanden worden echter alleen gedownload en gesynchroniseerd wanneer de gebruiker ze bekijkt, bewerkt, opslaat of deelt, waardoor het dataverkeer en de opslagbehoeften sterk afnemen.

Auxzenze heeft ShareFile al voor meerdere klanten succesvol geïmplementeerd. Auxzenze biedt organisaties de mogelijkheid om Citrix ShareFile Enterprise als dienst af te nemen, waarbij alle data op Nederlands grondgebied staat.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 088 – 5585250 of info@auxzenze.nl

<<Terug

WiFi is gemeengoed geworden en wordt meestal gebruikt om op een locatie internet aan te bieden.

Smartphones, tablets of laptops, maar ook pc’s maken vaak gebruik van zo’n WiFi netwerk. Gebruikers van een openbaar WiFi netwerk lopen echter grote risico’s.

Wat kan er mis gaan?
Als u gebruik maakt van een openbaar WiFi netwerk, loopt u grofweg twee risico’s:

 1. Uw verbinding kan worden afgetapt door een kwaadwillend persoon, deze kan daardoor al het internetverkeer afluisteren. Hierdoor kan het zijn dat uw e-mailberichten worden meegelezen, uw surfgedrag wordt geregistreerd en uw inloggegevens worden onderschept. Hiermee kan men een persoonlijk profiel van u vastleggen en zich als u voordoen.
 2. Een kwaadwillend persoon kan apparaten verbinding laten maken met een vals WiFi netwerk door met een apparaatje zelf een draadloos netwerk te maken. Hiermee kan de kwaadwillende persoon het internetverkeer afluisteren (net als bij het aftappen van uw verbinding). Daarnaast kan men ook uw wachtwoord stelen via een namaak inlogpagina, denk hierbij aan uw bank, DigiD, maar ook Social Media sites als Facebook, Twitter, etc.

Wat kunt er eraan doen?
Het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) verbinding bij open WiFi netwerken wordt aangeraden. Hiermee ontstaat er een beveiligde verbinding tussen laptop, smartphone of tablet en een bepaalde server op het internet. Deze verbinding is versleuteld waardoor anderen niet kunnen meekijken.

auxzenze

Wilt u geen VPN gebruiken, dan zijn er alternatieve maatregelen die u kunt nemen. We noemen er twee:

 1. Voor het gebruik van e-mail via een programma of app dient u bij verbindingsopties voor een TLS beveiligde verbinding te kiezen of u stelt de optie STARTTLS in.
 2. Voor het bezoeken van websites kunt u letten op het feit of het een beveiligde website betreft. Het internetadres hiervan begint met https (s van secure). Vaak vermeldt uw browser ook een icoon van een hangslot (beveiligingscertificaat).

Met uw smartphone of tablet kunt u veilig verbinding maken via het 3G of 4G netwerk van uw telecomprovider. Hiermee omzeilt u het openbaar WiFi netwerk.

Tips voor WiFi thuis en zakelijk auxzenze
WiFi tipsUw WiFi netwerk het beste op WPA2-beveiliging instellen met AES-encryptie. WPA2 zorgt ervoor dat een wachtwoord nodig is om verbinding te maken en AES zorgt ervoor dat netwerkverkeer via de ether niet leesbaar is voor derden. Uw WiFi netwerk kunt u verder beveiligen door Universal Plug-and-Play (UPnP) en Wireless Protected Setup (WPS) uit te schakelen op uw router of modem.

Voor een zakelijke omgeving adviseren wij bovendien een authenticatieserver te gebruiken in combinatie met WPA2-Enterprise. Hiermee kunnen alleen geautoriseerde apparaten verbinding maken met het netwerk.
Ons advies is om in alle gevallen een veilig/lang wachtwoord te kiezen van minimaal 20 tekens.

Zelf ga ik nooit meer onbeschermd een openbaar WiFi netwerk op, u waarschijnlijk ook niet meer.
Heeft u zelf vragen over WiFi en/of netwerken, laat het ons dan weten. Auxzenze staat u graag te woord.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 088-5585250 of via info@auxzenze.nl

<<Terug

Niet OF, maar wanneer/hoelang

Tegenwoordig is het niet meer de vraag of je gehackt bent, maar hoelang je al gehackt bent.
De dreiging van Cybercrime wordt alleen maar groter.

De hoeveelheid aan data groeit substantieel en daarmee ook de kans op infectie. Daarbij moet het Internet of Thing (het koppelen van diverse apparaten aan internet) nog goed op gang komen.
De Smartwatch is een voorbeeld van een mogelijk nieuw doelwit.auxzenze

Enkele bedreigingen: DDoS, Ransomeware, Virus

DDoS staat voor Distributed Denial of Service. Dit wil zeggen dat er een cyberaanval plaatsvindt vanaf meerdere computers, die er samen voor zorgen dat een website, internetdienst of netwerk niet meer bruikbaar is. De meeste aanvallen worden door een groep computers gedaan, botnet genoemd. Met één druk op de knop is een botnet in staat om volautomatisch grote hoeveelheden data te versturen vanaf verschillende locaties. Net zolang tot de server de vraag niet meer aankan en onbereikbaar wordt.

 

Ransomeware is kwaadaardige software. Cryptoware is de meest vervelende vorm van ransomware. Het zorgt ervoor dat bestanden op de besmette computer worden versleuteld. Dit houdt in dat de bestanden niet meer geopend kunnen worden. Cryptoware kan ook bestanden besmetten op aangesloten externe harde schijven of netwerkopslag.

Naast Cryptoware is er ransomware die de computer blokkeert, meestal bij het opstarten. De suggestie wordt gewekt dat de blokkade opgelegd is door een overheidsinstantie, zoals de politie.

In beide gevallen wordt er losgeld (ransom) gevraagd. Na een betaling zou de blokkering of encryptie worden opgeheven, waarna de computer of bestanden weer gebruikt kunnen worden. Dit is echter niet het geval. Betaal in deze gevallen nooit.

Virus, is schadelijke software (malware), dat zich in een bestand kan nestelen. In ernstige gevallen kunnen virussen binnenin de computer schade aanrichten, bijvoorbeeld het wissen en verspreiden van gevoelige gegevens.

Wat kunt u hier zelf aan doen?

De technische afweer tegen DDoS-aanvallen bestaat vaak uit de inzet van meerdere deelcomponenten. Deze worden deels on-premise geïmplementeerd en deels bij de internet service provider (isp). Denk hierbij aan een firewall, een ips (intrusion prevention system) en anti-DDoS-apparatuur. Daarnaast kun je een zogenaamd ‘scrubbing center’ inzetten. Dat is een soort wasstraat waar binnenkomend verkeer doorheen wordt geleid. Ook met de EPO Monitoring software van Auxzenze kunt u onder andere uw netwerkverkeer in de gaten houden.

Om besmetting met ransomware en/of een ander virus zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk nooit e-mailberichten of bijlagen te openen van afzenders die je niet vertrouwt. Zorg er daarnaast voor dat je regelmatig je antivirusprogramma bijwerkt en houd updates van Windows goed bij. Voor je webbrowser, PDF-programma, Java en flash geldt hetzelfde: controleer regelmatig of je nog de meest recente versies gebruikt. Maak regelmatig een back-up op een externe harde schijf die niet standaard aangesloten is op je computer. Meer tips en tools zijn ook in de Ransomeware prevention Kit van Third Tier terug te vinden.

Bent u getroffen door Cybercrime en/of wilt u meer weten hoe uw bedrijf zich hiertegen kan wapenen, Auxzenze kan hierin faciliteren. Wij adviseren u graag.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 088-5585250 of via info@auxzenze.nl

<<Terug

Internet of Things

The Internet of Things (IoT). Deze term kom je tegenwoordig overal tegen, al bestaat de term al sinds 1999. Maar wat is het eigenlijk?

Mensen maken gebruik van internet om informatie te vinden. Alledaagse apparaten zijn ook steeds vaker online en gebruiken het internet om verbinding te maken. Zo ontstaat een Internet of Things.

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat het Internet of Things in 2020 in totaal 26 miljard verbonden apparaten zal kennen. Al deze apparaten vormen feitelijk één groot netwerk.

auxzenze

Voorbeelden
Enkele van de meest bekende apparaten op dit moment zijn de slimme thermostaat die het mogelijk maakt om vanaf je smartphone de temperatuur thuis te regelen, bewegings- en activiteitsmeters zoals polsbandjes, de smartwatch, slimme energiemeters, maar ook koelkasten en verlichting die verbonden zijn met het internet. Daarnaast zijn er auto’s die al voorzien zijn van sensoren die in geval van een ongeval de hulpdiensten inschakelen.
Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van toepassingen. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Werkelijk alles kan met het internet verbonden worden en dat biedt veel mogelijkheden.

Fabrikanten hanteren nu nog eigen standaarden. Wat nodig is voor een succesvol Internet of Things is een open platform waarop fabrikanten de koppelingen naar hun apparaten beschikbaar stellen. Met dit platform kun je vervolgens aangeven welke apparaten van jou zijn en met welke andere apparaten en diensten jouw apparaten informatie mogen uitwisselen.

Wat zijn de risico’s?
Naast de mogelijkheden zijn er ook een aantal risico’s.
Het verlies van privacy wordt gezien als een groot nadeel van het Internet of Things. Als vrijwel elk apparaat dat we gebruiken verbonden is met het internet, blijft er weinig van onze privacy over. Al deze data worden verzameld in databases.
Maar er zijn ook nog een aantal andere bedreigingen. Elk ‘ding’ dat met het internet verbonden is en niet goed beveiligd is, kan in principe gehackt worden.
Neem bijvoorbeeld een slimme energiemeter. Dit apparaat moet beveiligd worden, zodat consumenten er niet mee kunnen ‘rommelen’. Daarnaast moeten zowel het netwerk van de energieleverancier als het thuisnetwerk beveiligd worden. Je wilt immers niet dat kwaadwillende aan je energieverbruik kunnen zien of je thuis bent of niet.

Kansen
Een neveneffect van Internet of Things is dat alle slimme aangesloten apparaten een enorme hoeveelheid data (big data) op gaan leveren. Dit is weer zeer interessante informatie voor o.a. fabrikanten en leveranciers. Hoe meer informatie zij hebben, des te beter kunnen zij op de markt inspelen en voorspellen waar de kansen liggen.

auxzenze

Ook zal het koppelen van apparaten onderling in de toekomst eenvoudiger worden.
Met de opkomst van het Internet of Things is er een belangrijke rol weggelegd voor privacy en security. Als u hier meer over wilt weten, dan kan Auxzenze u informeren over de mogelijkheden.

Het ‘Internet of Things’ bestaat zoals gezegd al langer en wordt met de dag groter. We staan nog maar aan het begin.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 088-5585250 of via info@auxzenze.nl

<<Terug