Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

CheeseIT Web

U maakt goede kaas, de CheeseIT Webapplicatie biedt de mogelijkheid om meer van die goede kaas te maken!

Auxzenze heeft een webapplicatie ontwikkeld welke het kaasproces perfect ondersteunt bij kaasboeren. Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring met software die kaasmakerijen ondersteunen in het gehele productieproces. Al deze kennis is samengevoegd in de CheeseIT Web software-lijn.

CheeseIT versies

CheeseIT 20+ is de perfecte assistent voor u, zonder dat u extra handelingen hoeft te verrichten. U krijgt meer controle over het proces, rendement en het ingrediëntenbeheer. Track & Trace is helemaal geregeld binnen één systeem. En de software is eenvoudig met elk device te gebruiken (tablet, mobiel, laptop en pc).

HACCP speelt een grote rol in CheeseIT 30+, welke in januari in pilot gaat. Binnen CheeseIT kunt u door middel van één handeling alle benodigde resultaten naar voren halen tijdens een eventuele controle of audit. Daarnaast wordt de ondersteuning voor de kaasbehandeling en uitlevering door deze versie gedekt. CheeseIT blijft zich ontwikkelen en u kunt profiteren van de onderdelen die voor u van belang zijn.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op, via e-mail (cheeseit@auxzenze.nl) of per telefoon (088-5585250).

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak