Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

Ethical Hacking

Bij ethical hacking laat u uw bedrijfssystemen bewust hacken door een ethische hacker. De experts van Auxzenze ICT zijn hiervoor gecertificeerd. Vaak komen kwetsbaarheden in bedrijfssystemen pas aan het licht als er al flinke schade is aangericht door een hacker. Voorkom datalekken en schakel een data securityspecialist in als Auxzenze ICT.

Denkt u dat ethical hacking uw bedrijf verder kan helpen op het gebied van cyber en data security? Ontdek wat onze ethical hackers te weten zullen komen over uw bedrijfssystemen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst over ethisch hacken.

Wat kan Auxzenze voor uw bedrijf betekenen?

 • Cyber Securityspecialist
 • Altijd toegang tot onze Support Desk
 • Onze missie: duurzaam waarde versterken
 • Praktische en innovatieve oplossingen op het gebied van ICT, processen, mensen en kennis
 • Ook gecertificeerd voor Penetratietest en Social Engineering

Alledaagse gebeurtenissen kunnen leiden tot hacken

Een medewerker opent een verkeerde bijlage bij een mail. Ontgrendelde computers zijn toegankelijk voor bezoekers. Een laptop blijft achter in een openbare ruimte. Dit kunnen alledaagse situaties zijn. Voor u het in de gaten heeft, hebben indringers al toegang tot uw bedrijfsnetwerk. De gevolgen kunnen desastreus zijn.

cybercrime-

Hoe weet u nu zeker dat criminelen geen schijn van kans maken? Kom erachter door middel van ethical hacking. Onze ethische hacker combineert alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft met als doel zo diep mogelijk in uw bedrijf of organisatie te infiltreren.

Wat is Ethical Hacking?

Ethical hacking is gericht op de opsporing van lekken en zwakke plekken in uw bedrijfsnetwerk. Een ethical hacker ‘valt aan’ als een criminele hacker, maar doet dit met louter goede bedoelingen en natuurlijk alleen in uw opdracht.

Vindt hij een lek, dan zal hij de gegevens niet oneigenlijk gebruiken. De ethische hacker zal uw bedrijf informeren en zal met voorstellen komen om de kwetsbaarheden in de systemen aan te pakken. Uiteraard zullen wij de uitkomst met een hoge mate van betrouwbaarheid met u delen. De resultaten worden nooit met een derde partij gedeeld.

Voor wie is Ethical Hacking?

Kunt u nog zonder uw computersystemen en netwerken? Zeker nu steeds meer bedrijfsprocessen ‘smart’ worden ingericht en aangestuurd door computers, is het belang van een goede beveiliging cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Laat een expert daarom kritisch onderzoeken of uw systemen beveiligingsfouten bevatten die indringers vrij spel kunnen geven. Ethical hacking is dus niet alleen interessant voor grote internationale bedrijven als Facebook en Google, het helpt u ook om uw bedrijfssystemen beter te beveiligen.

Voor bedrijven die grootschalig persoonlijke of privacygevoelige informatie verwerken van hun klanten en zorginstellingen die privé-informatie opslaan van hun cliënten is goede databeveiliging verplicht. De systemen testen door middel van ethical hacking kan dan van belang zijn voor deze bedrijfsvormen.

Waarom wordt een ethische hacker ingezet?

Ethical hacking wordt ingezet om te voorkomen dat criminelen in uw bedrijfssystemen kunnen komen. Schakel een ethische hacker in om vast te stellen hoe goed uw systeem beveiligd is. Hoe groot is de kans dat indringers kunnen binnenkomen? Hoe gemakkelijk is het om persoonsgegevens van medewerkers, klanten of patiënten te stelen? Hoe snel kan uw concurrent uw bedrijfsgegevens in handen krijgen? Hoe belangrijker de data is voor uw bedrijf, hoe crucialer deze controle is.

shutterstock_124669696

Penetration testing

Welke methoden gebruiken onze ethical hackers om uw systemen te testen? Wij doen dit onder andere met een penetratietest, ook wel pentesting genoemd. Een penetratietest is gericht op een deel van uw systeem. Uiteraard kunnen wij op elk onderdeel van uw netwerk penetration testing uitvoeren. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage die u helpt uw bedrijf beter te beveiligen. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Doe de Quick Website Scan van Guardian360

U kunt uw bedrijfswebsite door de Quick Website Scan van Guardian360 laten gaan. Wij werken samen met Guardian360 en maken gebruik van hun automatische kwetsbaarhedenscan. Deze scan houdt met een grote hoeveelheid scanners en probes uw netwerk continu in de gaten. De scanners en probes zoeken naar zwakke plekken op uw servers en in de netwerk- of webapplicatiebeveiliging. Als hackers in uw netwerk proberen binnen te komen, dan slaat de canary een stil alarm. Doe de Quick Website Scan van Guardian360 en kom erachter hoe  uw bedrijfswebsite ervoor staat qua beveiliging.

Data security

Het beveiligen van uw data is belangrijk om datalekken tegen te gaan. Besteed daarom voldoende aandacht aan data security. Als specialist in data security en syber security kunnen wij u hierbij helpen. Bij data security worden gevoelige gegevens goed en veilig opgeslagen. Hier zijn diverse technische en organisatorische maatregelen te nemen. Bij technische maatregelen kunt u denken aan een back-up plan en bij organitorische maatregelen aan een streng beveiligingsbeleid. Neem gerust contact met ons op als u hiervoor onze hulp wilt inschakelen.

De voordelen van Ethical Hacking

 • Preventieve beveiligingscheck van uw netwerk
 • Kwetsbaarheden worden opgespoord
 • Risico’s direct in beeld
 • Overzichtelijke rapportage met verbetersuggesties
 • Systemen blijven werken
 • Geen risico op gegevensverlies en datalekken
 • Geeft criminele hackers geen kans

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u overtuigd geraakt en wilt u voor uw bedrijf ook ethical hacking inzetten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 55 85 222. We plannen een afspraak in en bespreken dan wat er zoal mogelijk is. Ook als vragen heeft over onze ICT-dienstverlening of meer informatie wilt ontvangen over onze werkwijze, mag u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak