Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

ICT monitoring op locatie en op afstand

Laat ICT geen bedreiging voor uw bedrijfsprocessen worden

Office 365 pakket kopen

Wilt u Office 365 pakket kopen voor bedrijven? Het is fijn als u dit allemaal kunt laten regelen door een expert, zodat u zich gewoon kunt blijven focussen op datgene waar u goed in bent. Bij Auxzenze kunt u erop vertrouwen dat het gehele traject wordt doorlopen: van licenties tot aan de implementatie en migratie. Wij verzorgen het allemaal en maken het tot een goed proces. Excel, Outlook en Word zijn voorbeelden van Microsoft Office, maar het pakket bevat nog meerdere onderdelen. Eigenlijk is het niet meer weg te denken bij de meeste werkplekken. Het zijn gebruiksvriendelijke programma’s die prettig met elkaar samenwerken. Er komen regelmatig nieuwe, verbeterde versies uit, maar met Office 365 heeft u altijd de laatste versie voor handen.

De vele mogelijkheden van Office 365

Een Office 365 pakket kopen? Wanneer u kiest voor SharePoint zorgt u ervoor dat uw medewerkers onderling gemakkelijk kunnen samenwerken aan documenten. Daarnaast is het mogelijk informatie te delen via een medewerkersportaal. Op elke plek toegang tot de bestanden hebben? Dat kan in de Cloud! Wilt u iets anders dan een Office 365 pakket kopen? Wij kunnen u ook helpen met onder andere:

  • Hosting;
  • ICT Advies en Consultancy;
  • Softwareontwikkelingen;
  • Systeem- en netwerkbeheer;
  • Monitoring software en monitoring tools;
  • Werkplek online (virtual office).

Over Auxzenze

Er zijn veel ICT-bedrijven, waardoor het juist lastiger wordt om een bedrijf te vinden dat u écht begrijpt en de juiste ICT-oplossingen aandraagt. De samenwerking met een ICT-bedrijf moet u een goed gevoel geven. Auxzene weet wat ICT ontzorging inhoudt, denkt met u mee en kan uw ICT van 1 tot 100% uit handen nemen. Het maakt niet uit waar dit om gaat: van onze Clouddiensten, het beheer van uw ICT-omgeving tot een Office 365 pakket kopen. Op deze manier kunt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent.

Heeft u vragen over een Office 365 pakket kopen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Office 365 en wilt u een Office 365 pakket kopen? U kunt altijd ons contactformulier contactformulier invullen op de website. Daarnaast kunt u ons altijd bellen op 088-5585250 of mailen via info@auxzenze.nl. Wij helpen u graag verder!

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak