Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

ICT monitoring op locatie en op afstand

Laat ICT geen bedreiging voor uw bedrijfsprocessen worden

Office 365 zakelijk

Wilt u Office 365 zakelijk voor bedrijven aanschaffen? Laat alles regelen door een expert, zodat u zich met de dingen kunt bezighouden waar u goed in bent. Auxzenze kan het gehele traject van licenties tot aan de implementatie en migratie verzorgen. Auxzenze zorgt ervoor dat alles goed verloopt.
Word, Excel, Outlook. Deze en andere onderdelen van Microsoft Office zijn op de meeste werkplekken niet meer weg te denken. Het zijn gebruiksvriendelijke programma’s die goed met elkaar samenwerken. Regelmatig komen er nieuwe, verbeterde versies uit, maar met Office 365 heeft u altijd de laatste versie voor handen.

De vele mogelijkheden van Office 365 voor bedrijven

Office 365 voor bedrijven is erg praktisch. Met SharePoint kunnen uw medewerkers onderling samenwerken aan documenten en informatie delen via een medewerkersportaal. Met OneDrive for Business krijgen medewerkers opslagruimte in de Cloud, waardoor hun bestanden overal beschikbaar zijn. Zoekt u iets anders dan Office 365 zakelijk? Wij kunnen u ook helpen met onder andere:

  • Hosting;
  • ICT Advies en Consultancy;
  • Systeem- en netwerkbeheer;
  • Softwareontwikkelingen;
  • Monitoring software en monitoring tools;
  • Werkplek online (virtual office).

Over Auxzenze

ICT-bedrijven in overvloed, maar vind maar eens dat bedrijf dat u begrijpt en de juiste ICT-oplossingen aandraagt. Dat er net even wat meer uitspringt en u een goed gevoel geeft.
Of het nu gaat om onze Clouddiensten, Office 365 zakelijk, beheer van uw ICT-omgeving of het inrichten van werkplekken. Auxzenze weet als geen ander wat ICT ontzorging inhoudt, zodat u zich met de dingen kunt bezighouden waar u goed in bent. Wij kunnen uw ICT van 1 tot 100% uit handen nemen.

Heeft u vragen over Office 365 zakelijk?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Office 365 zakelijk of wilt u meer informatie ontvangen over Office 365 zakelijk? U kunt altijd ons contactformulier contactformulier invullen op de website. Daarnaast kunt u ons altijd bellen op 088-5585250 of mailen via info@auxzenze.nl. Wij helpen u graag verder.

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak