Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

ICT monitoring op locatie en op afstand

Laat ICT geen bedreiging voor uw bedrijfsprocessen worden

Office 365 voor professionals en kleine bedrijven

Bent u op zoek naar Office 365 voor professionals en kleine bedrijven? Laat dit over aan een expert, zodat u zelf gewoon kunt doen wat u het liefste doet. Wanneer u de hulp inschakelt van Auxzenze kunt u er altijd op vertrouwen dat het hele traject wordt doorlopen. Hierbij kunt u denken aan de licenties, maar ook aan de implementatie en migratie. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen en maken het tot een succesvol proces. Word, Outlook en Excel zijn onder andere de onderdelen van Microsoft Office. Daarnaast bevat het pakket nog meerdere onderdelen. Office 365 is eigenlijk niet meer weg te denken, zowel voor professionals als kleine bedrijven. Het zijn gebruiksvriendelijke programma’s die fijn met elkaar samenwerken. Er komen regelmatig nieuwe, verbeterde versies uit, maar met Office 365 heeft u altijd de laatste versie.

De vele mogelijkheden van Office 365

Office 365 biedt talloze mogelijkheden voor professionals en kleine bedrijven. Met de inzet van SharePoint zorgt u ervoor dat medewerkers onderling makkelijk met elkaar kunnen samenwerken aan documenten. Informatie delen? Dat kan gemakkelijk en snel via een medewerkersportaal. Het is ook mogelijk altijd toegang te hebben tot bestanden. Hiervoor kunt u een Cloud gebruiken. Wilt u geen Office 365 voor professionals en kleine bedrijven? Wij kunnen u ook helpen met onder andere:

  • ICT Advies en Consultancy;
  • Monitoring software en monitoring tools;
  • Softwareontwikkelingen;
  • Hosting;
  • Systeem- en netwerkbeheer;
  • Werkplek online (virtual office).

Over Auxzenze

Een ICT-bedrijf dat u écht begrijpt? Kies voor Auxzenze en reken op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van ICT. Wij weten goed welke ICT-oplossingen geschikt zijn voor uw organisatie. Wij weten wat ICT ontzorging inhoudt en betekent. Daarnaast denken wij altijd met u mee en is het mogelijk om aan ons de ICT, van 1 tot 100%, aan ons over te laten. Waar het ook om gaat: van een Office 365 pakket tot het beheer van uw ICT-omgeving. Zo kunt u altijd blijven doen wat u wilt doen en waar u goed in bent.

Een Office 365 pakket voor professionals en bedrijven?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Office 365 voor professionals en bedrijven? Wilt u een Office 365 pakket aanschaffen? U kunt altijd ons contactformulier contactformulier invullen op de website. Daarnaast kunt u ons altijd bellen op 088-5585250 of mailen via info@auxzenze.nl. Wij helpen u graag verder!

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak