Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

Hosting

Voor optimale bedrijfszekerheid plaatst u uw applicaties op externe servers in een geavanceerd datacenter. Auxzenze heeft een datacenter in Nederland, zodat programma’s altijd binnen ons rechtsgebied en binnen handbereik zijn. Het datacenter voldoet aan de laatste veiligheidseisen, heeft altijd de juiste certificering en de nieuwste hardware. Alleen op die manier kunnen wij u de beste service garanderen: optimale beschikbaarheid.

Uw eigen omgeving

Via het internet krijgt u toegang tot uw eigen afgeschermde omgeving – uw eigen Private Cloud. Wanneer u gebruikt maakt van onze servers nemen wij u ook de zorg uit handen rondom het beheer, updaten en back-ups maken. Door een continue monitoring van de hardware en applicaties kunnen we bij eventuele problemen snel en vakkundig ingrijpen.
Uw voordelen bij hosting op een server van Auxzenze:

  • U betaalt een vast bedrag per maand – geen onverwachte uitgaven
  • U hoeft niet te investeren in hardware en licenties
  • Uw applicaties zijn optimaal beschikbaar
  • Het beheer en onderhoud zijn in professionele handen
  • Dankzij de periodieke back-ups is uw data altijd beschikbaar
  • U betaalt alleen voor wat u gebruikt

Server hosting

Virtual Private Server hosting
Kiest u voor Virtual Private Server hosting (VPS), dan deelt u een server met andere klanten. Daar merkt u niets van, want door de opdeling gedraagt een VPS zich als een eigen server. Bij dit type server hosting garanderen wij u de CPU-capaciteit en het RAM-geheugen.

Dedicated Server hosting
Wilt u graag gebruik maken van de volledige capaciteit van een eigen server, kies dan voor Dedicated Server hosting. Deze vorm van server hosting biedt u vele toepassingsmogelijkheden.
Benieuwd naar de mogelijkheden van hosting voor uw organisatie? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak