Proactief
Vooruitstrevend
Ervaren
Betrouwbaar

Altijd werken met de nieuwste versie van alle Office-programma’s

Microsoft 365 maakt het werk gemakkelijker


Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Deze en andere onderdelen van Microsoft Office zijn op de meeste werkplekken niet meer weg te denken. Het zijn gebruiksvriendelijke programma’s die goed met elkaar samenwerken. Regelmatig komen er nieuwe, verbeterde versies uit, maar met Microsoft 365 heeft u altijd de laatste versie voor handen.

Microsoft 365 is een online pakket met de vertrouwde Microsoft Office-toepassingen die niet meer op uw eigen systemen worden geïnstalleerd. U bepaalt zelf welke toepassingen u wilt gebruiken. Daarvoor heeft u de keuze uit de bekende Microsoft Office-programma’s zoals Outlook, Excel, Word en PowerPoint en andere toepassingen die het werk vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan:

Online samenwerken dankzij SharePoint

SharePoint Online is een platform waarop uw medewerkers onderling kunnen samenwerken aan documenten en informatie delen via een medewerkersportaal. SharePoint kan ook ruimte geven aan een organisatiebreed platform.

Snel onderling contact met MS Teams

Teams brengt snel contact tot stand tussen medewerkers, klanten en leveranciers. Zij kunnen contact leggen door elkaar berichten te sturen (instant messaging) en met elkaar te bellen. Het systeem houdt automatisch rekening met de beschikbaarheid van een medewerker.

Bestanden opslaan in OneDrive for Business

Bestanden hoeven niet meer op lokale computers opgeslagen te worden – dit kan tegenwoordig in de “cloud”. OneDrive for Business is een cloudoplossing binnen Office 365. Medewerkers krijgen veel ruimte in de cloud, waar zij hun bestanden kunnen opslaan. Groot voordeel van de OneDrive for Business is dat de bestanden overal beschikbaar zijn. Ook lokaal syncen en direct samenwerken in documenten met collega's is mogelijk.

Online documenten bewerken

Dankzij Office 365 kunt u real-time samen met collega's documenten aanmaken, lezen en bewerken, zonder dat u de volledige versie van Office Professional dient te installeren.
Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood. De specialisten van Auxzenze informeren u graag over alle mogelijkheden van Office 365. Wij regelen voor u de aanschaf van de licenties en we verzorgen de migratie. Zo kunt u probleemloos en zonder gegevensverlies overstappen naar Microsoft 365. Neem vandaag nog contact met ons op.

Werk altijd en overal met de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat.
Werk altijd en overal met de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat.

Voordelen

Email en agenda

Met Office 365 heeft u toegang tot een professionele e-mailoplossing waarin u e-mail, agenda’s en contactpersonen kunt bekijken vanaf bijna elke locatie via een pc, laptop of mobiel apparaat.

Office WebApps

Office Web Apps zijn online-uitbreidingen van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Met deze apps hebt u direct via een webbrowser en mobiel apparaat eenvoudig toegang tot documenten en kunt u ze bewerken.

Samenwerken aan documenten en cocreatie

Met Office en OneDrive of SharePoint, kunnen meerdere personen samenwerken aan een Word-document, Excel-werkblad of PowerPoint-presentatie. Wanneer iedereen op hetzelfde moment werkt, wordt die cocreatie genoemd.

Chatten en online vergaderingen

Met Microsoft Lync Online kunt u met de juiste persoon communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen via de Office-toepassingen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2016?

Office 365 is een abonnementsservice waarmee u altijd over de meest recente hulpprogramma’s van Microsoft beschikt. Er zijn Office 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profitorganisaties.  Office 2016 is ook verkrijgbaar als eenmalige aankoop, wat betekent dat u eenmalig, vooraf betaalt om Office-toepassingen op één computer te installeren. Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc’s als Macs. Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-optie, wat betekent dat als u een upgrade naar de volgende versie wilt uitvoeren, u deze voor de volledige prijs moet kopen.

Is internettoegang vereist voor Office?

Internettoegang is vereist voor het installeren en activeren van de nieuwste versies van Office-suites en alle Office 365-abonnementen. Met een Office 365-abonnement heb je ook internettoegang nodig om je abonnementsaccount te beheren, bijvoorbeeld om Office te installeren op andere pc’s of om factureringsopties te wijzigen. Verder heb je internettoegang nodig om bij je documenten in OneDrive te kunnen, tenzij je de bureaublad-app van OneDrive installeert. Daarnaast kun je het beste regelmatig verbinding met internet maken om je Office-versie up-to-date te houden en te profiteren van automatische upgrades. Als je niet minimaal elke 31 dagen verbinding maakt, wordt de modus voor beperkte functionaliteit ingeschakeld voor je toepassingen. Dit betekent dat je documenten wel kunt openen en afdrukken, maar niet kunt bewerken. Ook kun je geen nieuwe documenten maken. In dat geval kun je Office-toepassingen weer activeren door opnieuw verbinding te maken met internet.

Kunnen mensen met een eerdere Office-versie documenten openen die ik heb gemaakt met Office 365 of Office 2016?

Je documenten kunnen gewoon worden geopend in Office 2007, Office voor Mac 2008, Office 2010, Office voor Mac 2011, Office 365, Office 2013 en Office 2016. Gebruikers die gebruikmaken van eerdere versies van Office moeten mogelijk een compatibiliteitspakket downloaden en installeren.

Is Office hetzelfde op een pc, Mac of mobiel apparaat?

Nee. Office-toepassingen worden voor elk platform en apparaat apart geoptimaliseerd. De beschikbare Office-toepassingen en de versienummers kunnen verschillen tussen Mac- en pc-gebruikers.

Deel deze pagina op social media!
Maak een afspraak